För jag kom och tänka på dig nu.

Nej, jag är inte död. Nej, jag har inte lagt ner. Nej, bloggen jag har inte glömt dig helt, jag kom ju faktiskt och tänka på dig nu.
Tiden har bara varit väldigt knapp på sistone, mina dygn har varit i behov av fler timmar och mina veckor har varit i behov av fler dagar och i brist på dem där dagarna och timmarna som inte finns har jag fått skita i saker jag inte hunnit/orkat med.
Det är inte så att jag inte vill berätta för dig bloggen, det är bara så att när jag väl kommer på tanken, tänker jag samtidigt "orka"!
Och nej, det är det jag sällan gör.

Men nu så blir det lugnare, jag har tagit mitt körkort (VICTORY!) och har numera bara skolan och jobbet som stör min fritid.
Tröttheten börjar gå över och jag börjar komma tillbaka till samma gamla fröken Boris som jag känner igen mig i. Hon som istället för att tänka "orka" eller överväger att ta nåt speed för att överhuvudtaget ta sig igenom dagen, faktiskt orkar. Det går dock fortfarande åt mycket kaffe som vanligt.

Det har hänt mycket, alldeles för mycket för att jag ska orka skriva om allt här, men det som ligger närmast just nu är helgens Sisters of Mercykonsert i Lund! Det var en stark önskan som gick i uppfyllelse och när jag dessutom efteråt snubblade in i Eskil från Covenant blev jag alldeles för starstrucked för att säga ett ljud till honom.
Jag var inte ens säker på att det var han förrän jag tittat på honom en längre stund, och ja, jag önskar jag var tillräckligt cool för att säga något.
Men cool? Jag? Nä. Jag gick till baren och köpte en öl istället.



RSS 2.0