Nämen tjenare väggen, stod du där?!

Är det något jag gillar så är det att ha många bollar i luften. (Bildligt talat då, jag har aldrig varit särskilt bra på att jonglera...)
Men jag gillar när det händer saker, min spontanitet ser ofta till att det händer saker och gärna ska det ske totalt onödiga saker vid tidpunkter då jag vet att jag borde göra något annat.
Som när jag har tvätt-tid men ändå går hem till en kompis för att sitta i soffan och tjejsnacka i några timmar.

I vilket fall som helst så händer det saker hela tiden. Igår var min första oplanerade dag på evigheter och eftersom jag kom hem från Stockholm mitt i natten spenderades den i ett zombiemood och det kändes som att jag inte kunde njuta av att göra ingenting för jag var för trött för att göra ingenting.

Jag borde inte klaga för jag har förbaskat roligt i stort sett hela tiden och det är bra saker som händer, time of my life för fan!
Men ibland så känns den där väggen farligt nära, och nej. Jag har inte tid att ränna in i den.
Därför tänker jag unna mig att gå och lägga mig nu. Kära hjärtanes, klockan är ju faktiskt redan halv åtta!


Tågfarande o tusen koppar kaffe

Efter en nästintill sömnlös natt rände jag ner till tåget, för en gångs skull ute i god tid. Självklart innebar det att jag fick vänta på stationen i nästan en timme, SJ håller ju aldrig tiden med x2000. Huttrandes funderade jag på om de någonsin kommer lära sig att sätta upp realistiska tider istället för att alltid vara sena. Jag svor på att när körkortet väl är mitt så kan SJ dra åt helvete för då kan jag minsann ta en skruttibangbang vart jag än ska! Men så fort jag kom in i värmen, blev serverad kaffe o frukost vid min plats och öppnade min historiatidning så glömde jag all min irritation och njöt av fridfullheten att åka tåg. Att himlen är klarblå och att soluppgången får trädens alla färger att spraka när man far förbi gör det ju inte mindre frifullt och jag är verkligen övertygad om att jag bor i världens vackraste land. Iallafall såhärårs!
Uppkrupen i sätet med min stickade scarf som filt ska jag nu nörda Heroes of might and magic 3 tills jag anländer till underbara Stockholm!
Måste passa på att njuta av lugnet för väl där kommer det bli fullt sjå! Måste bara hitta hur jag tar mig till edviks konsthall med!


RSS 2.0